Citymomlife

Városi élet 2 gyerekkel egy kutyával és sok izgalommal

Visszafordíthatatlanul rohan az idő

2018. szeptember 27. 21:13 - citymomlife

...avagy az élet nagy dolgai

A gyerekeken látni, hogy mennyire. Most leginkább Zétin. Pikk-pakk az én kis babámból nagyfiú lett. Mikor és hogy  történhetett ez??

Először is a nyár utolsó hetére megtanult tekerni a bringáján.

Másodszor: két hete letette a cumit. Ez azért is nagy szó, mert igazi függő volt. De egy fogorvosnál töltött látogatás után elhatározta, hogy ennyi volt, vége. Cserébe a cumitündér egy távirányítós vonattal lepte meg. Szerintem jó csere volt.

Harmadszor: hétfő óta az esti rizsital adagját már nem cumisüvegből issza. 

Negyedszer: Ma végre hosszú idő után ráérzett, hogy hogyan kell hajtani magát a hintában. Régóta próbálkozott, ma végre megtört a jég, és sikerült neki. Rettentő büszke volt magára, és persze én is rá.

Amúgy meg 28-as cipőt hord, 106 cm, majdnem 18 kg, és fociedzésre jár.

Már nem baba. Ez tény. A tények pedig rohadt dolgok. Ezt pedig jelen esetben nehezen tudom feldolgozni, nekem több időre lenne szükségem. Kettőt pislogok, és már ő sem akarja majd megfogni a kezem az utcán.

Ja, és Bogi az esti fürdésnél megkérdezte, hogy "anyaaaa, biztosan a télapó hozza az ajándékokat, nem ti teszitek oda a fa alá"? Váááááá!

Köszi idő, azt hiszem nem leszünk haverok!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://citymomlife.blog.hu/api/trackback/id/tr1914268067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása