Citymomlife

Városi élet 2 gyerekkel egy kutyával és sok izgalommal

Elkezdődött

2018. szeptember 05. 13:30 - citymomlife

Véget ért a nyári szünet, elkezdődött a suli és az ovi.

Zéti nagyon lelkesen várta, Bogi kevésbé,de végül mindkettőnek jól indult.

Bogi maradt a régi suliban, adunk a dolognak még egy esélyt, aztán majd meglátjuk. Most épp imádja megint (persze, jó részt még játszanak, végre talizott a barátnőivel stb.), morci, hogy jövő hét hétfőn előbb el kell hozni, mert a tanároknak értekezlet lesz. :D Kiváncsi vagyok ez meddig tart nála.

Zéti szuperül vette az ovit, 2 és fél hónap kihagyás ide vagy oda, nem zavarta. Várta a kis barátait (főleg Imit), és a középső csoportot, mert végre járhat focira és zenekuckóba. Mellesleg múlt héten megtanult tekerős biciklivel menni (egyelőre pótkerékkel), nagyon büszke magára, és mindenhova azzal közlekedik. Marha cuki.

Én nehezen találok magamra, nagyon furcsa, hogy nincsenek velem a gyerekek, hiányoznak. Azért persze megpróbálom hasznosan eltölteni az időmet, most épp elhatároztam, hogy a költözés előtt mindent kidobok a lakásból, amit nem használunk.

Ma az előszoba szekrénnyel kezdtem. 5 szatyorni kacat landolt a kukában. Egy rakás gyerekcipő is pihent odabent. Zéti cipőit lefényképezgettem és feltettem a netre, hátha valakinek kell. Bogi cipői mennek az unokatesónak.

Hamarosan indul az ECDL tanfolyam második etapja is, ha annak vége, hivatalosan is álláskereső leszek, huhh.

Amúgy haladunk, a garázst eladtuk, anyósom kutyusának találtunk szipi-szupi gazdit, holnap az új lakásunk műszaki átadása. Izgiiii!

20180830_132254.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://citymomlife.blog.hu/api/trackback/id/tr3414224073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása